Siirrot PRO – hallitse metsäkoneen kuljetusta helposti

Koneyrittäjä! Metsäkoneiden kuljetuksen voi hoitaa helposti ja edullisesti Siirrot PRO -sovelluksella. Ei enää kaluston siirto-ongelmia, aikataulujen sekaannuksia tai turhaa odottelua. Helppokäyttöisen Siirrot PRO-palvelun avulla hoidat yrityksesi logistiikkaa vaivattomalla tavalla.

Siirrot PRO - älykkäämpää logistiikkaa metsätöihin

Tehosta työkoneidesi käyttöä ja sujuvoita aikataulua – säästät aikaa, rahaa ja hermoja. Siirrot PRO -palvelun ansiosta turhat tai päällekkäiset ajot jäävät historiaan. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen, selkeä ja suomenkielinen. Sen järkeistää yrityksesi logistiikkaa ja tehostaa työaikaa.

Yhdistä yrityksesi kaikki koneet Siirrot PRO -sovelluksen avulla. Näin koko kalusto on helpommin hallittavissa ja ajot järjestettävissä. Metsäkoneen kuljettajat voivat tilata koneille siirron työmaalta toiselle haluttuna ajankohtana. Kohdetta lähinnä oleva siirtoauto voi välittömästi reagoida siirtopyyntöön.

Siirrot välittyvät siirtokuskeille sähköisesti hyvissä ajoin. Tilausten vastaanottoa, etenemistä ja saapumista voidaan seurata kätevästi puhelimen kautta. Sovellus välittää myös konekohtaiset siirtoraportit. Lue täältä Metsä-Multian kokemuksia Siirrot Pro -sovelluksen käytöstä.

Koneen siirtohinta - Siirrot PRO säästää, aikaa, rahaa ja vaivaa

Siirrot PRO -palvelu mullistaa yhden koneyrittämisen haasteellisimmista työvaiheista – työkoneiden siirron työmaalta toiselle. Siirrot PRO -palvelun avulla lisäät konekaluston käyttöastetta ja tehostat työaikaa, kun koneiden siirrot työmaalta toiselle tapahtuvat sujuvasti aikataulussa.

Konekuskien aika ei kulu kuljetusten järjestämiseen, soitteluihin ja kyselyihin – tai vapaan siirtoauton odotteluun. Tehokas metsäkoneiden siirto auttaa vähentämään turhia ajoja, minkä ansiosta myös polttoainetta kuluu vähemmän: näin ollen myös yrityksesi tuottamien päästöjen määrä vähenee. Siirrot PRO on askel kohti kestävämpää ja vastuullisempaa metsänhoitoa.

Metsäkoneen siirto – hinta tulee arvioida kokonaisvaltaisesti

Siirrot PRO palvelun avulla yrityksesi voi pitkällä aikavälillä säästää rahaa, työajasta ja resursseista puhumattakaan. Logistiikan hallinta onnistuu yhden ainoan sovelluksen avulla, joka kattaa koko helposti laajankin kaluston. Kysy ihmeessä lisää Siirrot Pro -palvelun soveltuvuudesta yrityksesi käyttöön.

Mikäli oma siirtokalustosi ei kasvun tai sesongin vuoksi riitä tehokkaaseen konesiirtoon tai haluat ulkoistaa siirtopalvelun kokonaan, tutustu Siirrot.fi-sovellukseen täällä. Siirrot.fi-sovelluksen avulla voit tilata metsäkoneen kuljetukset ja siirrot ulkopuolelta helposti ja edullisesti aina tarpeen mukaan.

Asiakkaiden kokemuksia Siirrot.fi -palvelusta

”Luotettava toimija ja kyyti on kyllä aina tullut, vaikka välillä on lyhyemmälläkin varoitusajalla tilattu.”

Kajavat päätyivät ulkoistamaan osan kuljetuksista. ”Siinä vaiheessa kun homma laajeni kauemmaksi, Siirrot-palvelu oli helppo ottaa käyttöön, kun sopivasti sattui kumppani löytymään.”

– Ari Kajava, Team Kajava Oy

”Logistiikan hallinta helpottui huomattavasti Siirrot PRO -järjestelmän myötä”

Yli neljäkymmentä vuotta puunkorjuualalla toiminut Metsä-Multia luottaa logistiikassa Siirrot PRO -järjestelmään. Siirrot PRO:lla yritys hallitsee sisäisesti puunkorjuukalustonsa siirtoja entistäkin sujuvammin ja tarkemmin.

Aki Laaja, Metsä-Multia Oy

Usein kysytyt kysymykset

Lataa Siirrot-sovellus ja tee tilaus. Lähellä oleva sopimusautoilija nappaa tilauksesi ja kuljettaa mestäkoneen tilauksesi mukaisesti. Omaa, kallista kuljetuskalustoa ei enää tarvita, vaan voit hyödyntää sopimusautoilijoidemme laajaa verkostoa.

Kaikki osapuolet hyötyvät Siirrot.fi-palvelusta. Siirrot.fi säästää aikaa ja rahaa prosessin jokaisessa vaiheessa, kun työnteko tehostuu ja metsäkoneiden logistiikkaa sujuvoituu. Vastuullisuus lisääntyy turhien ajojen ja päästöjen vähentyessä. Urakoiden aikataulut pitävät ja työn suunnittele helpottuu. Kilpailukyky ja työn kannattavuus kasvaa entisestään!

Tällä hetkellä Siirrot.fi-palvelu on tarkoitettu metsäkoneiden kuljetukseen.