Siirron tilaaminen – ritiläauto paikalle oikeaan aikaan

Ritiläauto paikan päälle sovitusti ja varmasti. Siirrot.fi-palvelun avulla metsäkoneenkuljettajan on helppo tilata lavetti paikalle sinne, missä sitä tarvitaan, silloin kun tarvitaan. Kuljetuksen järjestelyyn liittyvä aika jää minimiin ja stressi helpottuu, kun Siirrot.fi-sovelluksen avulla konekuski saa kerralla varmuuden siirron onnistumisesta.

Ritiläauto kuljetusvalmiudessa yhden sovelluksen avulla

Metsäkoneyritysten työntekijät osaavat arvostaa sitä, että vapaiden autojen ”soitteleminen pitkin kyliä” loppuu Siirrot.fi-palvelun myötä. Samalla siirtojen turvallisuus paranee ja kuljettajat voivat keskittyä omiin hommiinsa turhan, työaikaa syövän säätämisen sijasta. Sopimusautoilijoiden verkosto hoitaa siirrot sovittuna aikana ja ennakolta tiedossa olevaan hintaan.

Ritiläauto on juuri siellä missä pitääkin, juuri silloin kun tarvitset! Helppokäyttöisen tilaussovelluksen avulla voit tehdä uusia siirtotilauksia sekä päivittää ja seurata tilauksesi etenemistä. Joustavan ja varman palvelun ansiosta koneiden siirtoajat ja työn keskeytykset lyhenevät ja koneet ovat tehokkaammin tuottavassa työssä.

Siirrot.fi syntyi siitä ajatuksesta, että metsäkoneiden siirtämisen voisi tehdä tehokkaamin, hallitummin ja älykkäämmin. Siirrot.fi-palvelun tarjoaa Suomen Konesiirrot Oy. Meillä on vankka vankka kokemus metsä- ja työkoneiden siirrosta työmaalta toiselle. Siirrot.fi on syntynyt yhdessä asiakkaidemme sekä oman asiantuntemuksemme ja tietotaitomme pohjalta.

Näin tilaat metsäkoneen siirron Siirrot.fi:n kautta!

Toistuvat tilaukset

Sopimusasiakkaana saat Siirrot -sovelluksen käyttöösi ja voit ryhtyä tilaamaan siirtoja minne ja milloin tarvitset. Lataa sovellus Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta.

TAI

Kertaluontoinen tilaus

Jos siirtotarpeesi on kertaluontoinen, voit tehdä siirtotilauksen soittamalla tai lähettämällä WhatsApp viestiä numeroon 020 730 5800.

Huomioita sovelluksella siirtoa tilatessa:

Näin varmistat, että koneesi siirretään ajallaan

 • Tilaus sisältää automaattisesti asiakkaan ja tilaajan nimen sekä puhelinnumeron
 • Tilaa siirto hyvissä ajoin, mielellään 12 tuntia ennen siirtoa.
 • Tee tarvittava siirtoajankohdan päivitys 4 tuntia ennen haluttua siirtoaikaa.
 • Voit tehdä sovelluksella tilauksia, milloin tahansa, vuorokauden ympäri.
 • Ajojärjestely ja tilausten käsittely arkisin 6.00-18.00. Muina aikoina tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.
 • Siirron lisätietoihin tulee kirjata:
  • Polttoainesäiliöt (lukumäärä, litrat)
  • Koneenkuljettajan numero, jos tilaaja ei ole itse paikalla siirtoajankohtana
  • Jos kuljettaja ei jatka uudella työmaalla, mainitaan mihin mennessä siirto tarvitaan.

Tilauksen tehtyäsi saat sovelluksen kautta ilmoituksen puhelimeesi tilauksen etenemisestä. Näet tilauksen hyväksyjän ja siirtoauton saapumisen kartalla.

Asiakkaiden kokemuksia Siirrot.fi -palvelusta

”Luotettava toimija ja kyyti on kyllä aina tullut, vaikka välillä on lyhyemmälläkin varoitusajalla tilattu.”

Kajavat päätyivät ulkoistamaan osan kuljetuksista. ”Siinä vaiheessa kun homma laajeni kauemmaksi, Siirrot-palvelu oli helppo ottaa käyttöön, kun sopivasti sattui kumppani löytymään.”

– Ari Kajava, Team Kajava Oy

”Logistiikan hallinta helpottui huomattavasti Siirrot PRO -järjestelmän myötä”

Yli neljäkymmentä vuotta puunkorjuualalla toiminut Metsä-Multia luottaa logistiikassa Siirrot PRO -järjestelmään. Siirrot PRO:lla yritys hallitsee sisäisesti puunkorjuukalustonsa siirtoja entistäkin sujuvammin ja tarkemmin.

Aki Laaja, Metsä-Multia Oy

Siirretyt koneet
17500 +
Ajetut kilometrit
1 M km
Sopimusautoilijat
30 +
Käyttäjät
320 +
Asiakkaat
120 +
Autoilijoille tilitetty
1 milj. €

Usein kysytyt kysymykset

Lataa Siirrot-sovellus ja tee tilaus. Lähellä oleva sopimusautoilija nappaa tilauksesi ja kuljettaa mestäkoneen tilauksesi mukaisesti. Omaa, kallista kuljetuskalustoa ei enää tarvita, vaan voit hyödyntää sopimusautoilijoidemme laajaa verkostoa.

Kaikki osapuolet hyötyvät Siirrot.fi-palvelusta. Siirrot.fi säästää aikaa ja rahaa prosessin jokaisessa vaiheessa, kun työnteko tehostuu ja metsäkoneiden logistiikkaa sujuvoituu. Vastuullisuus lisääntyy turhien ajojen ja päästöjen vähentyessä. Urakoiden aikataulut pitävät ja työn suunnittele helpottuu. Kilpailukyky ja työn kannattavuus kasvaa entisestään!

Tällä hetkellä Siirrot.fi-palvelu on tarkoitettu metsäkoneiden kuljetukseen.