Palvelun edut

Nyt kaikki konesiirrot helposti, varmasti ja edullisesti

Palvelun edut koneyrittäjille

Uusi Siirrot.fi -palvelu mullistaa yhden koneyrittämisen haasteellisimmista ja ikävimmistä työvaiheista – työkoneiden siirron työmaalta toiselle.  Koneiden siirto omalla kalustolla on kallista ja sitoo useamman henkilön työaikaa jopa useamman tunnin kerrallaan.

Siirrot.fi -palvelun avulla voidaan lisätä konekaluston käyttöastetta ja laskutettavaa työaikaa, kun koneiden siirrot työmaalta toiselle tapahtuvat sujuvasti ja juuri oikeaan aikaan. Uusi Siirrot.fi –palvelu tarjoaa mahdollisuuden tilata kuljetukset yhdestä paikasta, jolla on käytettävissään aina useiden kuljetusyrittäjien kalusto. Näin kuljetuksen saaminen juuri haluttuna aikana on helppoa ja varmaa.

Laskelmien mukaan yhden koneen siirrossa Siirrot.fi –palvelun avulla säästetään työaikaa n. 150 tuntia vuodessa, eli esim. koneketjun (moto+ajokone) osalta säästö on jo 300 tuntia/vuosi.

Varmojen siirtojen lisäksi palveluumme kuuluu selkeä hinnoittelumalli sekä konekohtaiset siirtoraportit.

Palvelun edut konekuskeille

Koneyrittäjien henkilökunnalle (konekuskeille) Siirrot.fi –palvelu tuo varmuutta kuljetusten saamiseen juuri haluttuna aikana. Näin säästyy työaikaa ja myös kuljetuksen järjestelyyn liittyvä stressi helpottuu, kun Siirrot.fi –sovelluksen avulla voi saada kerralla varmuuden siirron onnistumisesta.

Metsäkoneyrittäjien henkilökunta osaa arvostaa sitä, että vapaiden autojen ”soitteleminen pitkin kyliä” loppuu Siirrot.fi –palvelun myötä, siirtojen turvallisuus paranee ja kuljettajat voivat keskittyä omaan työhönsä turhan värkkäämisen sijaan.

Palvelun edut kuljetusyrittäjille

Siirrot.fi –palvelun ansiosta autoilijoiden omistaman siirtokaluston käyttöaste paranee, kannattavuus lisääntyy ja he pääsevät irti kuljetustilausten säätämiseen ja laskutukseen liittyvistä rutiineista. Ajojen määrä on paremmin ennakoitavissa ja kalusto on tehokkaassa käytössä ja tilauksia on helppo vastaanottaa sähköisen tilausjärjestelmän välityksellä.

Myös laskutukseen liittyvät perintäkulut ja luottotappioriskit poistuvat, kun yhteistyökumppanina on aina sama, tunnettu sopimuskumppani.